17. 9. 2014

Starost o klenoty v Hranicích.

Hnutí ANO BUDE LÍP nezajímají funkce nebo posty, cílem naší práce musí být rozvoj města, řešení zásadních problémů a hospodárné využití prostředků městského rozpočtu.
V sobotu 13. září proběhl v Lázních Teplice „Den srdce“. Přestože to není přímá součást našeho města, tato oblast bezesporu přispívá k naší propagaci a já ji jako naši cítím.
Ministr v našich lázních
Prvé zmínky o lázeňském využití podzemní vody jsou datovány do šestnáctého století. V roce 1711 byla tehdy postavena první lázeňská budova a my se dnes staráme o pokračování třistaleté tradice.

Na tento den jsem přivezl do našich lázní ministra dopravy České republiky pana Ing. Antonína Prachaře. Seznámil se s náplní celého zařízení a slíbil řešit stěžejní záležitosti. Celá lokalita je zatížena hlukem silnice 1. třídy a železničním koridorem. Budeme usilovat o výstavbu protihlukových stěn. Tragické je propojení lázní a lokality propasti, která patří ke světovým unikátům. Je nutné vyřešit úroveň nádraží, zajistit rekonstrukci a přechod kolejiště. Oblast nemá odpovídající parkoviště a celkově okolí lázní je neudržované. 

Věnujeme se lidem
Ministři vlády, které potřebujeme ke změnám v Hranicích, mají pro období roku 2014 – 2020  finačních prostředků dost. Je na nás, abychom s nimi spolupracovali a připravili projekty, které potřebujeme. Dnes jsou to již ministři hnutí ANO bude líp a proto můžeme být úspěšní. Tito lidé mají stejné cíle – rozvoj, za který se nebudeme stydět.

Stejně jako obyvatelé Hranic i pacienti a návštěvníci lázní právem očekávají zdravé, klidné a čisté prostředí. Proto ve spolupráci s místními podnikatelskými subjekty budeme prosazovat opatření ke zlepšování životního prostředí.

Je nutné si uvědomit, že celoevropsky uznávaný komplex Lázně Teplice se zaměřuje na kardiorehabilitační činnost pro lidi po operacích, na léčbu cukrovky a pohybového ústrojí. Z tohoto důvodu chceme této oblasti věnovat zvýšenou pozornost a zajistit i našim občanům důstojné napojení na tuto oblast. Nedělní procházka je přínosná, když bude možné se procházet mimo silniční provoz. 
         
            Dne 21. září máme v neděli na náměstí setkání s občany. 

Zvu Vás všechny. Budeme tam od 13 hod. do 18. hod. Chceme mluvit s lidmi, kteří chtějí v Hranicích cokoli změnit, přidat ruku k dílu nebo si jen popovídat o našem městě. Nechceme politické show. Vezměte děti – sami pečeme. Když nenajdete čas k diskusi, organizujeme písemnou anketu. Zašlete nám své připomínky písemně. Hnutí ANO Hranice P.O.BOX 61, pošta Hranice

Sledujte naši práci                                www.hranice-ano.cz

Jiří Kudláček
předseda hnutí MO ANO 2011 Hranice
Lídr kandidátky ANO pro volby do Zastupitelstva města Hranic,
které se konají 10. – 11. října letošního roku.  


1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Takovy predvolebni :(
Ale snad lidi prijdou, jen doufam, ze vas pripadny uspech dokaze pohnout radnici k lepsimu. Strasne me mrzi, jak malo ze 178 kandidatu do nasledujicich voleb se ucatni zasedani zastupitelstva, ktere je verejne. (Teda kdyz opominu ty, kteri jsou clenove soucasneho vedeni a jsou na vasi kandidatce). Jedna urednice nazvala zastupitelstvo v jejich meste setkanim kyvajicich oslu. Aktualne jedine, co brani tomuto oznaceni toho naseho zastupitelstva je pritomnost elektronickeho hlasovaciho zarizeni, takze zastupitele nekyvaji, ale klikaji. Budu rad, kdyz se to po volbach zmeni a krome klikani budou i premyslet ve prospech obcanu. Drzim vam palce, i kdyz volit budu spis konkretni lidi, nez strany. Aktualni stav - rada navrhuje, budeme hlasovat a temer jednohlasny vysledek me tak nejak desi, vypada, jako by tam ani ti zastupitele nemuseli byt. A kdyz nahodou ma nekdo svuj nazor, tak vladnouci koalice ma stejne vetsinu... :(