16. 9. 2014

Je město dobrý hospodář?

Když v roce 1998 radnice změnila své působiště a o dva roky později rozšířila své působení i do vedlejší budovy, převzala na sebe závazek kvalitní údržby. Obávám se, že někde se stala chyba.
V okapu v budově na Janáčkové ulici máme takový mini lesopark. Mladé břízky a další rostliny "zkrášlují" úřední budovu velmi mile a romanticky.
Bohužel, současně však narušují jak střechu, tak postupně ničí i stávající okap. Neruda psal "Co s ním"? Já kladu otázku: "Co s tím"? 
Hezké babí léto přeje
                                               M. Raindl

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Je město dobrý hospodář?
Na zanesený okap jsem upozornil
před rokem a půl přímo odpovědnou
osobu která se jenom podívala,
pokývala hlavou a odešla do kanceláře.
Jsem zvědavý jak bude řešit tyto
věci nová vláda na radnici.
Řešení je jednoduché,
zanedbáš zaplatíš.

Anonymní řekl(a)...

Mesto neni dobry hospodar. A je skoda, ze ackoliv napric stranami se ozyva nesouhlas s vedenim na radnici, ac nekteri zastupitele jsoou mi sympaticti vice a jini mene az vubec, porad nerozumim tomu, jak se ta vladni koalice na radnici uz nekolikrat dostala k vlade a jak se ji dari delat porad dokola stejne a stale "lepsi" lumparny.
Vytvari mestu dluhy, obcanum aktivne zhorsuje zivotni prostredi, prodava mestske byty i s najemniky soukromnikum, kteri je nemaji pro sve bydleni, ale pro svuj zisk. Pujdu volit, jen me mrzi, jak ty kandidatky vypadaji, ze lidi, kterym verim a ktere bych vybral a poveril vedenim mesta, nejspis nemaji moc sanci to zmenit, pokud se udrzi stavajici koalice. Ano, nelibi se mi, velmi vyrazne nelibi stavajici vedeni mesta. Pujdu volit a budu doufat, ze to pristi bude lepsi.

Anonymní řekl(a)...

Pokud tam bude současná koalice nebo "Lesákovci", tak nepůjde o okapy, ale o to jak vytáhnout státní peníze na soukromé projekty.