30. 9. 2014

ODS inzeruje na městském zařízení

Už mnohokrát jsme si říkali, že se komunální politika v Hranicích ocitla na samém dně politického bahna . Mýlili jsme se. Potápění do stále větší hloubky dál pokračuje, jak dokumentujeme na informační tabuli umístěné na místní plovárně. 

Připomínáme, že městskou plovárnu svěřilo město do péče Ekoltesu. Předsedou představenstva Ekoltesu je R. Hlavinka, člen rady města za ODS. Členem představenstva Ekoltesu je R. Průcha, předseda místní ODS.

Z informační tabule městské plovárny si oba pánové a s nimi celá místní ODS bezplatně vytvořili (nechali vytvořit) svoji politickou předvolební propagační tabuli.

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Co na to říci. Nestydatost, drzost nejhrubšího zrna.

Anonymní řekl(a)...

Šikovní kluci, co naděláme. Nicméně k tomu bahennímu potápění je plovárna dobrým základem. Ono vlastně i v deníku se lépe ujme článek o pokusu ponořit se až na dno propasti, než článek o tom, kam že město dalo milionek před volbama a proč.

Anonymní řekl(a)...

Nemohu si pomoci, ale ODS, bez ohledu na mohutnost reklamy, muže volit pouze idiot, nebo člen ODS.
Z mého poledu mohou nad Hranicema třeba litat s popsanou vzducholodí.

Anonymní řekl(a)...

Na Facebooku ANo Hranice píše Adolf Pytela , co by šéf kandidátky ODS, ať je pan Kudláček nepomlouvá.... Co čtu od Kudláčka jsou jasná pravdivá fakta, lehce ověřitelná. Co čtu od Pyteli je mlha a kecy. Moje volba je jasná, ODS už nikdy více.
Promiňte, že se nepodepisuji, Hranice jsou malé a chlapci na tenisových kurtech mstiví.

Anonymní řekl(a)...

Známá parta Kutý, Hlavinka, Průcha, Wildner,....alias modrá pracka zůstává. Proto je volit nebudu. Že jedna nová tvář nastrčená na tom jejich plakátu nic na podstatě myšlení ODS nemění, velmi dobře dokumentuje právě umístění plakátu.
JN