15. 10. 2015

Pozvánka - koncert Titanic & Hysteria

Kdy: 27. listopadu ve 20.00 hod

Kde: Zámecký klub Hranice

Vstupné v předprodeji 120 Kč, na místě 150 Kč

Máte jedinečnou možnost opět zažít pořádnou Hysterii na Titanicu. Spojení mladé našlápnuté mašiny (se zpěvákem z Hranic) s brněnskou „nepotopitelnou“ legendou slibuje pořádnou porci řemeslného heavy metalu.
Titanic


- heavy metalová kapela z Brna, která vznikla na přelomu let 1984/1985. 

V roce 1987 vydán první singl - "Vizáž", v r. 1988 následovaly další dva singly. V roce 1989 vydáno první album - Metal Celebration. Po jeho vydání následuje koncertní turné po Slovensku, Polsku a Bulharsku. Na tomto turné vzniká spolupráce s bulharským kytaristou Georgim Enčevem, který přijímá nabídku na výpomoc při natáčení alba Abel. Z této výpomoci se stává trvalá spolupráce - Enčev nahradill M. Horňáka, který odchází do Kernu. 

4. února 1991 v Ostravě Titanic odehraje koncert s Deep Purple. V roce 1993 následuje další album, s jednoduchým názvem "3" Další cd "Rockové balady" vzniklo v době, kdy česká rocková scéna prožívá krizi, postihující bohužel všechny tehdejší kapely. V 1997 vydají ještě jedno album s názvem „Requiem", poté se Titanic se rozhodl na nějakou dobu přerušit svoji činnost.
opět obnovuje původní sestavu, ve které jej můžete vidět nyní :

Zdeněk Černý - kytara, zpěv
Milan Hanák - baskytara,zpěv
Georgiu "Džoro" Enčev - kytara,zpěv
Stanislav Fric- bicí


Hysteria




- vznik metalové kapely se datuje na květen 2001.

V uplynulých letech kapela nahrála jednu promo-desku a 3 plnohodnotná řadová alba, absolvovala desítky koncertů po celé republice, včetně vyhlášených festivalů jako Masters of Rock ve Vizovicích, Noc plná hvězd v Třinci a dalších, potkala se na pódiu s výraznými českými kapelami jako jsou Arakain, Citron, Eagleheart, Rimortis, Alkehol, Dymytry a mnoho dalších.

1.9.2012 ulehá Hysteria k dlouhému spánku, ale nakonec zvítězila touha jít a hrát dál.

V současné době kapela hojně koncertuje s novým zpěvákem Mirou Raidlem z Hranic, dříve Porta Inferi (Nový Jičín).

PS
Do Ostravy míří legendární W.A.S.P., aby zahráli v R´N´Roll Garage, ale zatím se neví kdo si před nimi v neděli 8.11.2015 od 20 hodin zahraje? Radio Čas Rock proto vyhlašuje exkluzivní anketu o předkapelu W.A.S.P.!

Podpořte v hlasování moravskou skupinu Hysteria s Hranickým zpěvákem Mirou Raidlem o před-kapelu W.A.S.P. 

Jak hlasovat?

Hlasujte ZDE

Žádné komentáře: