26. 10. 2014

Nová koalice na radnici - výsledek kšeftování s posty

J. Novák

Ve své naivitě jsem se domníval, že základem koaliční smlouvy bude shoda koaličních partnerů v otázce základních cílů, kterých chtějí v průběhu volebního období v Hranicích dosáhnout. Mýlil jsem se.

„Koaliční smlouvu“ podepsanou po komunálních volbách v našem městě představiteli Hranice 2000, ČSSD, Otevřená radnice, KDU-ČSL a ODS by bylo vhodnější nadepsat „Výsledek kšeftování s posty na radnici v Hranicích“. Tzv. Koaliční smlouva neobsahuje totiž nic jiného, než výsledek boje o volená místa ve vedení města.

Lídři nové koalice na radnici v předvolebním období slibovali v případě svého zvolení celou řadu pozitivních změn. Na první změně se již dohodli – vytvořili zbrusu novou funkci tzv. druhého místostarosty! Při lepení koalice se prý nedostávalo lepidla.

Jádro Koaliční smlouvy:


5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Řez přesný, jako břitvou.
jh

Anonymní řekl(a)...

Precetl jsem si to cele, dvakrat, a nejak me nenapada, jak se to da slusne nazvat. Nejak jsem si taky myslel, ze smysl koalice je shodnout se na prioritach, na programu, domluvit se, co se bude prosazovat. A vlastne jsem se docetl jen to, ze se podarilo rozdelit zidle a ze si nebudou na zidlickach vzajemne podkopavat nozicky.

Anonymní řekl(a)...

S KÝM CHCEME SPOLUPRACOVAT

Do voleb jdeme jako hnutí, které není spojeno se žádnou politickou stranou, jsme připraveni spolupracovat se všemi zastupiteli, kteří budou prosazovat smysluplná řešení ve prospěch města , tedy občanů, bez ohledu na jejich politickou příslušnost.
Tolik Otevřená radnice. Co dodat.
Pašalíky zvítězily!

Anonymní řekl(a)...

Pokut tato koalice bude fungovat
tak jak má a splní polovinu slibů
ta nemá chybu.

Anonymní řekl(a)...

Kterou polovinu z nesplnitelných slibů máte na mysli?