7. 1. 2016

Lidé musí pro své město pracovat srdcem, ne pro funkce, říká starosta Kudláček

Rok 2015 přinesl mnohé. Ať už ve sféře světové, místní či osobní, připsal na své konto řadu významných událostí a změn. Někomu obrátil život naruby, jiný ho prožil jako těch deset před ním.


Co se za uplynulých 365 dní událo v Hranicích? Místnímu klenotu, renesančnímu zámku, přibyl zbrusu nový zámecký park, dobrovolným hasičům vyrostla zbrojnice, řada okolních komunikací dostala nový hábit, rybník Kuchyňka prošel revitalizací a celý prosinec patřil pestrým a nabitým Vánocům. Zásadním převratům se nevyhnula ani radnice, v jejíž čelo na začátku května usedl Jiří Kudláček spolu s místostarostou Ivo Lesákem. 

Jak současné vedení města vidí Hranice v roce 2015, co za dobu své vlády stihli a co chystají do budoucna? Na to nám v bilančním rozhovoru odpovídal starosta Jiří Kudláček.


Pokračování ZDE.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Při čtení řady příspěvků z posledních týdnů a měsíců mám příjemný pocit, že se v Hranicích v posledních týdnech a měsících začalo řešit mnoho - léta opomíjených - větších i menších problémů. Noví lidé přinesli nové myšlenky, odstřihují penězovody směřující do soukromých kapes, je zřejmá snaha zapojit do dění ve městě co nejvíc občanů města i snaha po co nejefektivnějším hospodaření s prostředky města.
JN

Anonymní řekl(a)...

Upozorňuji, že dodnes nejsou kolem rybníka Kuchyňka odpadkové koše, které měly být instalovány do poloviny prosince. Také prosakuje voda s rybníka Kuchyňka do Nového rybníka. Vite o tom?