7. 1. 2016

Lidé mohou ovlivňovat budoucí vývoj a podobu našeho města, tvrdí místostarosta

Co se podařilo, nepodařilo a jaké jsou další plány, jsme si na sklonku roku popovídali s Ivo Lesákem, místostarostou města Hranice. „Intenzivně se teď věnujeme parkování na náměstí, u nádraží a u škol. Také bychom chtěli odlehčit provozu v historickém centru města, odklonit dopravu z průmyslových zón," prozradil jeden ze záměrů.

Pokračování ZDE.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Pane starosto,o parkování a průjezdem náměstím se již popsalo hodně papíru za přibližně deset let,za starostování Juračky,Wildnera i Ondriášové. A jak to dodnes dopadlo, skutek utek. Vžby se bral zájem tzv.podnikatelů a pár nějakých obchodníků. Nikdy se nebral zájem občanů. Stačilo by se podívat na archivní materiály(jestli nejsou zničené)a taky se veřejně zeptat občanů. O všem věděl Kolomazník. Vždy jsme slyšeli od pánu na radnici větu"Co by tomu řekli podnikatelé" Nikdo z nich neřekl,co na to občan!

Anonymní řekl(a)...

Pane místostarosto, nevím jaké máte představy o Palačovské spojce, ale již od doby kdy se o ní ve městě kecá uběhlo více jak jedenáct let. A představitelé města, nám občanům tu dobu jenom lžou.Doufám,že
k ním nebudete patřit. Protože podle informací by se mohlo po roce2019 začít něco dělat,(když budou peníze,zatím nikdy nebyly). Podle MD zatím mají prioritu do roku 2020 dálnice a silnice nutné pro zabezpečení ekonomických cílů státu. Palačovská spojka k ním nepatří.
Zátím se plně také neprokázala výhodnost Palačovské spojky pro Hranice, Problém zatím také leží na řešení dopravy ve Valašském Meziříčí, Rožnově a Vsetíně a jejich napojení na silniční síť.