9. 4. 2016

První letošní Farmářský trh

První letošní Farmářský trh regionu Hranicko, na kterém budou opět prodávat své výrobky zástupci zdejších i okolních farem, přivítá Masarykovo náměstí v Hranicích v pátek 15. dubna od 9 do 18 hodin. Na trhu bude možno vybírat z bohatého sortimentu sýrů, mléčných výrobků, masa, uzenin, ryb, cukrovinek, koláčů, frgálů, trdelníků, koření, čajů, vín, medoviny, bylinek, sirupů, konopných produktů, zdravé výživy a jiných potravinových lahůdek. Nebudou chybět ani regionální potraviny držitelů značky kvality „MORAVSKÁ BRÁNA – regionální produkt“. Nabídku doplní dřevěné výrobky pro domácnost, pomůcky do kuchyně, proutěné koše, dřvěné hráčky ručně vyrobená mýdla, hojivé masti, keramické výrobky a dekorace, svíce, papuče, či bytová kosmetika. Program zpestří odpolední vystoupení populární hranické kapely VOCODE.

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Jestli to dělá MKZ, tak problém. Tutově něco vybuchne. Alois K.

Anonymní řekl(a)...

Jsme s manželkou přišli z práce, že si nakoupíme a už balili. Takže pro koho?
Určitě ne pro zaměstnané.
Manželé S.

Anonymní řekl(a)...

Divíte se, že při mizerné organizaci a trapně nízkých hranických tržbách to prodejci zabalili ihned jakmile dovolila smlouva?

Anonymní řekl(a)...

Při vší úctě, a kdo by to jako měl organizovat? Jde o ekonomickou akci a tu by si měli organizovat ve svém zájmu především prodejci a pokud jde o trapně nízké tržby, to bude asi tím, že tam byly trapně vysoké ceny. Pokud by ceny byly přijatelnější, jsem přesvědčen, že by se to prodejcům vrátilo na množství prodaného zboží.