4. 11. 2014

V politice je možné všechno

M. Novotná

V souvislosti s volbou nového místostarosty na konci roku 2011 (po odvolání Mgr. Wildnera) jsme si na webu Hranice 2000 mohli přečíst tento argument pro volbu PhDr. Juračky:

„V posledních řádných volbách pan PhDr. Vladimír Juračka získal ze všech kandidátů všech volebních stran nejvíce hlasů od občanů města Hranic a jeho místních částí.
Musíme konstatovat, že paní Mgr. Pavla Tvrdoňová naopak získala ze současných zastupitelů nejméně hlasů, přičemž nezískala ani polovinu těch, které získal lídr volební strany Hranice 2000, pan PhDr. Vladimír Juračka.“

Zastupitelé, kteří získali nejvyšší počet hlasů v letošních volbách:

Tvrdoňová Pavla, Mgr.       1337   ANO 2011
Ondriášová Radka, Ing.      1147  ČSSD
Polášek Ctirad, MUDr.       1050   HORA
Švarcová Jana, MUDr.       1042   NK
Juračka Vladimír, PhDr.     1015   TOP 09
Raindl Miroslav, Mgr.          999    KSČM
Šturalová Blanka,  Mgr.      950    ANO 2011

Architekt nové místní koalice – tentýž pan PhDr. Juračka – patrně přehlédl, že paní Tvrdoňová za svoji práci v komunální politice od voličů získala bezkonkurenčně nejvíc hlasů. Dokonce i o asi 32% více, než pan Juračka, který skončil při takovém srovnávání až pátý. 
Nepochybuji, že si brzy budeme moci přečíst zbrusu nová odůvodnění složení nového vedení města.

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Zastupitelé, kteří získali nejvyšší počet hlasů v letošních volbách.
Není důležité kdo má kolik hlasů.
Důležité je jak má kdo vysoké IQ.
Pan Juračka Vladimír, PhDr. je
toho příkladem.

Anonymní řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.
Anonymní řekl(a)...

JOSEF OREL, Josef Orel, 8. 11. 2014 12:10:44

Na FB jsem vydal rukopisy svých knih o době před a po srandovním převratu, myslím, že kdo bude mít zájem si to přečíst, že se dobře pobaví a odreaguje, protože skutečně bylo všechno jinak.Tento rukopis pak věnuji výročí VLKR, které se kvapem blíží a ujišťuji vás, že z televize a z jiných médií budou na oslavu tohoto srandovního úseku našich dějin slintat ti největší pokrytci a gauneři, kteří v podstatě neměli se srandovním převratem nic společného, nebo se aspoň zpočátku na něm vůbec nepodíleli z důvodu vlastní zbabělosti, ale když bylo během několika dní po všem, protože se socialistický moloch na hliněných nohou zřítil do hnoje jak balíček karet, tak okamžitě se začali drát k moči, bili se v prsa, jací z nich byli revolucionáři a disidenti a jak bojovali ve 3.odboji za cenu nasazení svého členství v KSČ, oni totiž nebyli a nejsou schopní, oni byli a jsou všehoschopní, při absolutní absenci jakéhokoliv morálního kreditu. Celou knihu jsem pojal jako politickou satiru a použil jsem i své zkušenosti z peostředí a znalosti lidí, jelikož jsem byl jak se říká u toho a mohu s klidným svědomím tvrdit, všechno je jinak, než se lidem budou snažit vnutit svými debilními sračkami oslavovatelé z prostředí státní moči a je jedno, jestli to budou parchanti z vrcholu moči a nebo parchanti na regionální úrovni. Hajzlové totiž neoxidují jenom v Praze, ale najdete je v každém městečku, vesnici ba dokonce i na samotě, kde trvale žije 10 obyvatel. Věřím, že se při čtení pobavíte a odreagujete .

Anonymní řekl(a)...

V politice je možné všechno.
Nevěšte hlavu,volby se budou
opakovat nejpozději za 4.roky.