23. 12. 2010

Závěr korupční aféry na MŽP


Ušetřili jsme si práci a přetiskujeme diskuzi na uvedené téma z 23.prosince na stránkách elektronické verze Hospodářských novin. 

Michálek se nemůže vrátit na své místo
Michálek se nemůže vrátit na své místo, protože tam musí přijít člověk který provede tu transkci s financemi EU do pokladen (na účty) účastníků "tajné dohody z hradu." Teprve prezident zajištěním procentuelního rozdělení mezi účastníky schůzky na hradě z hotové transakce (dotace EU na pražskou čistírnu odpadních vod) dosáhl smíru mezi premiérem a VV. Takže již žádné rozepře, Vláda nepadne ODS podle dohody dostane stejně nejvíc a nyní bez problémů ze strany koalice. To je podstata tajné dohody,(takže nemůže býtzveřejněna) premiér si tak(přes veškerou blamáž)zajistil tímto zdrojem pro ODS, předsednictví v čele ODS. Zdroj svých informací neuvádím,neboť se jedná o veřejné zdroje. Vesměs se jedná o shrnutí všech dostupných informací. Je to můj náhled na věc.

Koalice se zklidnila, šéf policie končí
Já si hlavně cením to, jak koalice dodržuje své předsevzetí o průhlednosti a proto se občané nedovědí, co se na Hradě upeklo. Určitě je "dobrým" signálem, že šéfa superinspekce vybere ODS, jen nevím jestli vhodného kandidáta ve svých řadách najde (poslední Čistý se ukázal pěkně špinavý a neschopný). Mohl by se ale najít v zahraničí, hradní pán má určitě někde schovanou adresu na toho synka z ostrova Mauricius, ten by se určitě hodil. Proč se výběru nezůčastní komunisté, oni už nejsou parlamentní stranou?

Diktatura zlodějů
Policii neřídí John ani Martinů. Martinů ze strachu o flek chodil jen prášit Nečasovi a podepisoval co mu určitá "Langrohavěť" nosila na stůl. Hlavního aktéra Langra se to nedotklo, protože jeho listonoši v policii jedou dál. Mrázek zanechal Langrovo semeno a to se pěkně činí.

Loutková vláda
Z Nečase se stal politický Hurvajs a jeho vodičem táta Šmoula z Hradu.Ješita z Hradu ještě stačil se otřít o pana Michálka od kterého by se Odesmani měli učit poctivosti.

Vyšetřování skončilo,
zapomeňte !

Žádné komentáře: