11. 5. 2016

Skupina Traktor pokřtí novou desku Artefuckt v Hranicích

Dne 21. května od 14.00 hodin, v areálu před letním kinem proběhne křest nové desky Hranické skupiny Traktor. Jejich pátá deska nese název Artefuckt.
Lístky lze stále zakoupit v předprodeji v Městském informačním centru, cena vstupenky je 200 Kč.








„Budeme mít velkou stage, velkou aparaturu, pozvali jsme hosty. Myslím, že taková show se v Hranicích jen tak opakovat nebude. Chceme si to s fanoušky zkrátka užít" prozradil frontman Traktoru Martin Kapek.

Program akce (TOA LINE UP - časy se mohou měnit):
14:00 – 15:00 SARKONIA
15:30 – 16:30 MENHIR
17:00 – 18:00 LIVEEVIL
18:30 – 19:45 KOMUNÁL
20:15 – 21:30 ALKEHOL
22:00 – 24.00 TRAKTOR

1. singl pod názvem Vstaňte, pane Lincolne! z nového alba Artefuckt, si můžete poslechnout zde.

2. singl pod názvem Děvka č. 5 (závist..) z nového alba Artefuckt, si můžete poslechnout zde.

Skupina Traktor povstala z popela jako bájný pták Fénix v roce 2001 na troskách dvou úspěšných Hranických kapel Tarantula a Wizard. 

Doplněno 14. května 2016:

3.  singl pod názvem Maska z nového alba Artefuckt, si můžete poslechnout zde.

Pár informací přímo od zdroje ohledně akce OPEN AIR:
- v případě nepříznivého počasí jsou zajištěné velkokapacitní stany,
- v případě, že naší hokejisté postoupí (což všichni pevně věříme) jsou zajištěné televize.

Je vidět, že skupina Traktor myslí na vše.

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Občan z Jurikové.
Obávám se, že ve 22.00 skončíte. Bude večerní klid.Ale Jandová vám dá vyjimku. Přesto ve 22.00 zasáhne MěP. Bude muset. Sorry paní NJ.

Anonymní řekl(a)...

Ano je pravda, že noční klid je ve 22.00 hodin.
Ale nemáte pravdu, že paní Jandová, šéfová MKZ Hranice, uděluje vyjímku, na to je malá paní.
Vyjímku může udělit pouze rada města Hranice. A na tuto akci je vyjímka udělena (do půlnoci).
Takže není důvod, aby městská policie reagovala na vaše udání a koncert před půlnocí zrušila.
Takže se nebude opakovat situace z 30. dubna, kdy na stejném místě proběhla akce pálení čarodějnic a ve 20.00 hod vystoupila skupina Fleret a ve 22.00 hodin vystoupila skupina Hysteria, a ano asi kolem 22.45 přijela na udání městská policie (nebyl jste to vy?) a koncert musel být ukončen.
Takže občane z ulice Jurikova, máte smůlu, budete to muset jednou vydržet. Víte máme demokracii, nežijeme v policejním státě, který je řízen pouze příkazy, zákazy a nařízením. Proto jsme před 27 lety nezvonili klíči, abychom každý den ve 22.00 hodin zrušili veškerou zábavu a z lidí tak dělali podstatě otroky, kteří mají právo pouze pracovat, od nevidím do nevidím a měli nárok se pouze vyspat, aby na druhý den mohli v plné síle jít znovu do práce a dělat znovu od nevidím do nevidím.
I zábava je důležitá, to už věděli i ve starověkém Římě :-).

Anonymní řekl(a)...

A na základě čeho byla udělena radou výjimka? Obecně závazná vyhláška č. 2/2004 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku, ve znění dle 3/2008 je vyhláškou zastupitelstva, která udělení výjimky neumožňuje a rada není oprávněna zasahovat obsahu vyhlášek.
Jinak se mýlíte, alespoň já zvonil klíči i proto, aby se dodržovala pravidla a navíc občan má právo se v noci vyspat, od toho ta doba od 22.00 do 6.00 je už tradičně určena.

Anonymní řekl(a)...

Anonym 12 května, 2016 10:27.
Vyjímky se občas povolují, na Silvestra se taky nedodržuje noční klid.
Nežijeme v totalitě, i když některé současné zákazy, nařízení, regulace jsou horší jak před rokem 1989.
Lidé mají právo se občas bavit, přes 360 dní v roce se noční klid dodržuje, a zbytek Hranic se přizpůsobuje Vám, abyste se mohl v klidu vyspat. Demokracie je i o tom, že Vy se pár dní v roce, zase přizpůsobíte ostatním.

Anonymní řekl(a)...

Nelze povolit výjimku, pokud ji právní normy neumožňují. A já ji zatím nenašel. K udělení výjimky musí být někdo legitimován, a to k tomu oprávněným subjektem.
Správa věcí veřejných není o tom, že to bude jako ve firmě - já si to udělám po svém.
Velmi stručně řečeno - občan může vše, co zákon a předpisy z něj odvozené nezakazují, veřejná moc může jen to, co jí zákon a předpisy z něj odvozené dovolují.
A město Hranice jako územně samosprávná korporace (v užším slova smyslu) je subjektem veřejné moci (v širším slova smyslu).
A veřejná moc je povinna řídit se i těmi předpisy, které sama přijme.
Pro fajnšmekry blíže viz Ústava České republiky.

Anonymní řekl(a)...

Jsme město Hranice, nevím jakou máte představu o demokracii, ale ve všem nás zatím neřídí pouze Brusel, máme svoje volené představitele a oni mají, zatím tedy mají, určité pravomoce. A mezi ně zatím patří udělovat vyjímky, jako třeba posunout večerku, zatím.
Já vím, že je tu tendence, kterou asi podporujete, že občané, samospráva měst, samospráva krajů, členské státy EU, nemají mít právo o ničem rozhodovat, protože pouze Brusel ví, co je pro nás dobré. Mimochodem teď zrovna Brusel jedná o zákazu používaní sexuálních pomůcek, protože prý jsou zdraví škodlivé a o zákazu používání varných konvic a topinkovačů, protože jsou energeticky náročné.
Zrušili nám žárovka, teď nám zruší varné konvice :-(.
Třeba (spíše určitě) se brzo dočkáte toho, že budeme muset, skákat pouze jak píská Brusel.
Takže je docela možné, že je to poslední koncert v Hranicích, kde je posunuta večerka z 22.00 hodin na 24.00 hodin.
Příště nám to Brusel zakáže, protože večerka ve 22.00 hodin bude v celé EU povinná, a nejen večerka, ale i zákaz vycházení po 22.00 hodině.
Takže nechte Traktor žít, příště až třeba vydá šestou desku, takto bude muset vydat tajně, aby se o tom Brusel nedozvěděl.