15. 5. 2016

Podnikatelská snídaně pod hlavičkou Business for Breakfast v Hranicích

Ve středu, dne 11. května 2016 se v hotelu Centrum v Hranicích uskutečnila otevřená podnikatelská snídaně Business for Breakfast. Na této snídani se setkalo 42 místních podnikatelů, manažerů a ředitelů, aby zjistili, jak si vedou ostatní místní firmy a také navzájem navázali kontakty.
Že se jednalo o prestižní akci dokazuje také fakt, že nad touto otevřenou snídaní převzal záštitu starosta města Hranice, Jiří Kudláček. „My na radnici se snažíme v maximální možné míře podpořit místní podnikatele. Ti mají u mě dveře otevřené.“ řekl starosta.
V dnešní době je důležité podporovat vazby mezi lokálními podnikateli, aby spolu více kooperovali a k tomu právě tyto podnikatelské snídaně slouží. „My v hranickém klubu máme vizi, že budujeme novou místní podnikatelskou komunitu, abychom mohli navzájem sdílet své kontakty a doporučení. Klub je zde už bez mála 2 roky a za tu dobu se v něm sešlo zhruba 200 hranických podnikatelů a manažerů. Velmi důležitá je pro nás přátelská atmosféra, která na klubu vládne. Té si vážím já osobně nevíce.“ prozradil Michal Ondra, místní podnikatel a pověřený manažer hranického klubu.

Aktuálně lze říct, že hranické podnikatele trápí nedostatek kvalifikované pracovní síly. Tento povzdech na setkání zazněl několikrát. Celá snídaně však byla zakončena pozitivně, jelikož podnikatelé věří ve velký potenciál, které město Hranice má.
Ing. Michal Ondra
jednatel New Wave Service s.r.o.








Žádné komentáře: