20. 4. 2012

Nádraží Hranice

Dne 5.dubna jsem šla vyzvednout na vlakové nádraží Hranice dceru s vnukem. Krom toho, že vlak od Brna měl asi 25 minut zpoždění /asi zase někdo něco ukradl na kolejích ?/ mne zarazil nepořádek a špína jednak v hale, ale ještě více v podchodu vedoucím na nástupiště. Evidentně začouzená a dlouho nemytá špína. Přitom jak Čes. dráhy zdražují jízdné by člověk čekal, že zkvalitní i služby související s provozem.
V dnešní době se na každé místo / tedy i uklízečky / vyhlašuje výběrové řízení. Předpokládá se tedy, že bude následovat i řádná kontrola. Ze zkušeností vím, že někteří občané ničí vše pěkné a čisté. Však jim to nepatří tak co !!!  Ale přijíždějící cestující si mohou též pomyslet: Jaké nádraží tak asi takové město? Určitě jsou  někde nádraží čistá, opravená a plná květin. Jen to naše mezi ně nepatří. Velká škoda !!



J.Žurmanová

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Tím vlakem od Brna jsem jel. Zpoždění bylo způsobeno výlukou na trati, kde probíhala plánovaná údržba. (Stačilo se podívat v hale na nástěnku, ta informace tam byla) Jel jsem v čistém pohodlném vagónu za dobrou cenu.

R.R.

Anonymní řekl(a)...

Je to od R.R. pěkné, že nás informuje jak cestoval v čistém a pohodlném vagonu za dobrou cenu. Pisatelka ale psala o špíně na nádraží.
J.N.

Anonymní řekl(a)...

R.R. je určitě V.I.P., když měl svůj speciální čistý a pohodlný vagón za dobrou cenu :o)

Anonymní řekl(a)...

Ten R. R. je taky všude. Co je to za agenta? Taj¨kový Ferda Mravenec. Všude byl, všechno viděl A navíc všechno věděl. On je to vlastně Brouk Pytlík /z radnice nebo z Ekoltesu/.
P. Lorenc

Anonymní řekl(a)...

R.R. je určitě V.I.P., když měl svůj speciální čistý a pohodlný vagón za dobrou cenu :o)