11. 1. 2010

Reakce na výrok starosty


Protestuji pane starosto. Já Ivo Holec protestuji proti Vašemu výroku a přístupu k současné sněhové kalamitní situaci .Nesouhlasím s Vaším názorem,že nebude město uklízet pro úzké skupiny lidí vozovky a chodníky od sněhu.Je to výrok hanebný ,který se nehodí do současné sněhové situace v Hranicích. Všichni majitelé nemovitostí, podél kterých vedou komunikace města, jsou plátci daně z nemovitostí. Tedy jedné z daní, za kterou by mělo město v jejich prospěch pracovat.
Místo Vašeho nevhodného výroku bych spíš očekával, že přijmete opatření k řešení této kalamity včetně odvozu sněhu z komunikací a parkovišť. Rovněž očekávám, že s tímto plánem seznámíte občany města. Ujišťuji Vás, že protažení traktorem není řešení situace a že je na čase mít vlastní rozhodný rozhodovací názor. Schovávat se se za „okřídlenou větu „ o šetření peněz daňových poplatníků, není dnes na místě.
Je potřeba zabránit následným úrazům a škodám, které mohou vzniknout s příchodem mrazů na zdraví a majetků občanů. Na cestách, chodnících a v jejich okolí leží tolik sněhu, že většina cest v Hranicích má zmenšený průjezdní profil a při mrazech, které jsou hlášeny na příští dny, může dojít ke kolapsu dopravy. Pokud článek v novinách zkreslil Váš výrok, pak se omlouvám a těším se na rychlé řešení situace.
Ing. Ivo Holec

Žádné komentáře: