20. 12. 2016

Postřehy z Hranic 20. 12. 2016

Vánoce za císaře pána podstatě skončily, na náměstí kromě stromečku a betlému, zůstaly poslední čtyři stánky s punčem, které by měly vydržet do konce roku.

Bohužel jsme již zaznamenali druhý případ vandalismu, druhý případ zničení stromečků v podloubích. Doufáme, že se jedná pouze o vandalismus a že důvod nebylo, to že někoho stromečky urážely.




5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Proč by stromečky měly někoho urážet?

Jedná se o vandalismus. Jednou v noci jsem je dokonce zvedal, protože je někdo převrátil (a částečně poničil, ale ne tak destruktivně).

Lidi v sobě nemají (po letech totality a následné svobody bez řádu) úctu k cizím věcem a k cizí práci. A když se k tomu přidá alkohol. Snad se alespoň ráno za střízliva za svůj noční počin stydět.

RRRR

Anonymní řekl(a)...

Podle toho co jsem na vlastní oči viděl, tak jsou dost subtilní a byl to vítr, co jimi povlával po podloubí.

Anonymní řekl(a)...

Je hezké, že ten ,co plive na desku cti, zvedne stromeček...asi to s ním nebude tak špatné :D

Hranické listy řekl(a)...

Tak těch ničených stromečků je již daleko více, další má ulomený vršek a minimálně šest stromečků mají ulomené špičky s hvězdičkami. To nebude pouze větrem.

Anonymní řekl(a)...

To pěkný postřeh, ten na adresu RRRR, jen ale zda ten jeho laskavý čin není poznamenán vlivem vánoční nálady a po Novém roce nepomine a nebude zase chrchlat na všechny strany :-)