2. 5. 2013

Město Hranice - nevšední zážitky.

Jdu na poštu. Pokaždé se děsím jak dlouho budu muset čekat než na mne příjde řada. Žádná klimatizace, natož větrání, jen hučí dva, někdy tři větráky, které nic neřeší.Je mi špatně, potím se. Konečně jsem na řadě! Přežila jsem. Honem ven na vzduch a zhluboka se nadýchat.
Žurmanová Jarmila

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

další "opoziční" zastupitel-ka, co tady brečí, pokud tito budou zvedat ruce jak cvičené opice pro svinstva co se vylíhly v makovici Wildnerovi a podobné pakáži, tak se bude vše jen zhoršovat :-))

Anonymní řekl(a)...

Dámy a pánové, opoziční zastupitelé tady nebrečí. Nechodíte na jednání zastupitelstva. Všechno co prezentujeme, ve velké většině přednášíme na jednání. Jsme ale osamoceni. Přesto jsme rádi. Já i paní Žurmanová, že se nám daří alespoň trochu vám zvednout adrenalin. Potom se vám snad zvedne i něco jiného. Třeba.... chuť .....a nálada něco změnit.
My se snažíme - vy jen kritizujete.
Zastupitelům zdar a opozici zvlášť! M. Raindl

Anonymní řekl(a)...

Mirku, ty jsi kokot... je ale fakt, že jsou tam větší než ty - takže to asi nebude tak nejhorší.

Anonymní řekl(a)...

Pan magistr Raindl patří k nejaktivnějším zastupitelům. Mrkněte na zápisy ze zastupitelstva. Jaképak označení by si potom zasloužili Ondriášová, Wildner, Ludmila, Zima, Kutý, Oulehla a další? Marta

Anonymní řekl(a)...

Pro ty, kteří nepochopili, čeho se tento článek týká. Je to neexistující klimatizace v prostorách Pošty, kde se obzvlášť v letních měsících opravdu nedá dýchat. Náprava by měla být na straně Pošty!
NECHÁPU ?!?, proč se navážíte do zastupitelů, když na Poštu sami chodíte!

Krucifix