22. 1. 2013

"Struhlovsko - země Ekoltesem zapomenutá"

Většina obyvatel domu bydlí na tomto pěkném sídlišti již 40 let. Dříve jsme si kolem svého domu dokázali sníh uklidit sami, i přes to, že chodníky jsou města a měly by být uklízeny automaticky pracovníky Ekoltesu.
Zajímal by nás důvod, proč systematicky úklidové stroje končí u popelnic před naším domem. Přitom chodník před naším domem není delší jak 20m. Lidé z ostatních domů chodí kolem našeho domu s dětmi do školky nebo do centra města a pravidelně se brodí ve sněhu nebo se kloužou po umrzlém sněhu. Protože jsme na konci - nedokáže frézka, která jezdí po sídlišti, k našemu domu zajet? Bojí se nás? 

Obyvatelé domu Struhlovsko 1219, Hranice

7 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Nejen Váš dům je zapomenutý, včera v 17h byl chodník na náměstí mezi "Elektrou" a Českou pojišťovnou jedna ledová plocha..chodit se dalo bez nebezpečí úrazu jen po cestě.Ale, co chcete, tam žádný radní nechodí:-)

Anonymní řekl(a)...

Ekoltes všetko zvládajú,uvidíte,že koncom apríla už nebude po snehu ani stopa.

Anonymní řekl(a)...

Díky. Takže Obyvatelé domu Struhlovsko 1219, Hranice
jsou líní diletanti, co si myslí, že když jim nic zákon nepřikazuje, tak to nemusí dělat.

Je smutné, že máme v našem státě takové neschopné lidi. Tohle je pravý důvod krize.

Slušnost je sníh odklidit.

Anonymní řekl(a)...

Pane řediteli Vinklere, vy si taky uklízíte Farní ulici a jejím okolí? A co paní starostka, místostarostka atd?

Anonymní řekl(a)...

Vážený(á) 23.1.)10:35:
zůstal(a) jste někde před 20lety. Tehdy jsme to u našich domů dělávali skutečně sami a zdarma. Taky jsme uklízeli okolí domů, sekli trávu atd. Bývala u toho i sranda, byli jsme mladší a dobře jsme se navzájem znali. Mezitím se ale doba změnila a dnes se za všechno musí platit. Navíc senátor Kubera zařídil uzákonění toho, že uklízet chodníky je povinnost obcí. Já bych rád pracoval, potřebuji ale peníze, mám špatně placenou práci, ze které se skoro nedá vyžít. A s tou krizí taky nemáte pravdu. Tu způsobili ti, kteří odtud ukradené peníze vyvedli do různých daňových rájů a tyto peníze tady teď chybí. Máte to všechno nějak popletené. Josef

Anonymní řekl(a)...

Doba se nezměnila My si to děláme sami a zdarma i teď. Pokud se neznáte je to vaše chyba. To, že svádíte problémy ve vztazích na město nebo městskou společnost je k smíchu.

Senátor Kubera nezařídil uzákonění povinnosti odklízet chodník obci, ale naopak zařídil odstranění povinnost odklízet chodník po někom, kdo není majitel. V Teplicích jsou zřejmě dobří lidé, protože tam si i přesto odklízí chodníky pořád lidé z přilehlých domů.

To, že máte špatnou práci není taky chyba města nebo Ekoltesu. A vůbec to nebrání k tomu abyste vzal lopatu a sníh odklidil.

A z krizí taky nemáte pravdu. Svádět všechno na ostatní by Vám šlo. Možná proto máte tak blbou práci a špatné vztahy se sousedy. Zkuste přijmout odpovědnost za sebe. Jak píšete už nejste děcko, aby se o Vás musel starat někdo jiný ;)

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den, chtěl bych poděkovat za rychlou nápravu situace. Dnes jezdil po Struhlovsku traktor, který sypal chodníky a opravdu to vzal důkladně. Doufáme, že to bude tak i na dále. Takže děkujeme nejen poctivému řidiči.
Obyvatelé Struhlovska