22. 10. 2012

Otevřený dopis ODS Hranice

17 let jsem volil politickou stranu ODS na jakékoli úrovni.  Letos jsem si řekl ve volbách kandidátů na krajské úrovni DOSt. Vás tedy tady NE!
ODS ztratila tvář a její představitelé (kteří se chtějí v Hranicích zviditelnit) jsou schovaní jako malí kluci vzadu, a všichni je přitom sledují a vidí, na co si hrajou. Tohle není schovka, pánové z ODS! Vy tu hru chcete hrát, ale není Vás vidět. My o vás víme, že hrajete, ale slepci schovku nehrají! Fandí Vám jen snad takoví kabátníci jako Úlehla nebo Juračka. („dycky z toho něco kápne“).
Smutné. Proto jsem Vás jako stranu letos nevolil! A nesouvisí to s národní politikou, senát by tak neposílil. – Teď si sype Nečas popel na vlas – jak to vedete na komunální úrovni.
A nyní se zkuste, prohravší kandidáti ODS, kteří jistě máte spoustu rozumu (někteří i sebereflexe) a já vím že čtete tyto Hranické Listy zamyslet, jestli vaše nová parcela, pozemek, místo v dozorčí radě, zakázky či úlevy z čehokoli  budou lidé podporovat tak dlouho, než Vám tyto nekalosti podrazí nohy.
Vězte, že lidé v Hranicích a okolí nejsou hloupí. A to, co se dříve probíralo jednou za týden u piva, se například tady dozví ihned, kdy šlápnete vedle a vaše skrýš se prozradí. A pomáhají tomu i tyto Listy. Dělejte s tím něco!
Za to Vám děkuji.
P.S. Jsem z výsledků voleb do KR zastupitelstva sám smutný. Můj hlas jako reprezentant Hranicka ovšem získal člověk, který sice za svoji stranu nepostoupil, ale něco dokázal pro druhé. Je vidět a umí se vyjádřit. A to nejen na těchto stránkách.

Otázka na ODS: zkuste mě v komentáři na tento článek přesvědčit, čím pomůžete regionu Hranicko!?!
S hlavou v písku to ovšem nebude! Nebo uslyším ticho valící se z repráků?

Oblak

7 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Vážený pane, nebuďte smutný. Za dva roky to bude možná lepší. ODS se očistí od kmotrů, upraví svou politiku, zjistí, že se socany to dál nejde a vrhne se do náruče komunistům. Jak ODS, tak i KSČM jde o blaho lidu. Co na tom, že ODS bohatým a KSČM chudým. Najde se řešení. Bohatí dají peníze chudým, ti zbohatnou a budou volit ODS. A máte vyhráno.

Anonymní řekl(a)...

Omlouvám se za včerejší příspěvek. Byl příliš zlehčující.
Vaš názor je hlubší a více emoční.
Ale určitě bude lépe. Ne strany, ale lidé se spojí. M.

Anonymní řekl(a)...

Vážený(á), není se zač omlouvat.
Děkuji za Váš komentář a jak jsem napsal, mlčeti zlato. Tak, jak ono utajené "transparentní hlasování".
Oblak

Anonymní řekl(a)...

Nemohu si pomoci, ale nepochopit hned po prvním volebním období ODS co jsou ty bývalé kádrové rezervy KSČ v modrých košilích SSM zač, nesvědčí o tom že se pisatel vynachází při zdravém rozumu. Minimálně má dlouhé vedení.
Tak mě zrovna napadlo - proč vlastně si ódéesáci opět zvolili modrou? :o)

Anonymní řekl(a)...

Chodím pravidelně aspoň na nejzajímavější část zasedání zastupitelstva. I tam jakoby ODeSáčtí zastupitelé neexistovali. Nebo nemají co říci?
Pepa

Anonymní řekl(a)...

Máte pravdu, odeeska je v útlumu. Dlouho se vezli na vlně popularity. Ale ve městě je to o konkrétní práci. A to zastupiteleé za ODS neumí. Jen sedí a hledí.Vlastně všichni sedí a hledí. Až na vyjímky. A jsou jen dvě. Juračka a Raindl. Ti se připravují.
Ale co z toho. Stejně se vždycky nějak domluví. Hlavně socani. To jsou bazilišci. Chvíli vlevo, chvíli vpravo, chvíli ve středu,…

Anonymní řekl(a)...

Proč se nějaký blbec po více než edvaceti letech otírá o KSČM. Oni nerozkrádajírepubliku,netunelují, nehovoří o nějaké zodpovednosti o ničem, nelžou občanům do oči(fiasko z tzv. rebely 6.11.12 do oči byjící sviňstvo Nečase a ODS).A co dělají dněšní vládci Nečasové, Kalouskové a jejich "demokratické" strany? Přesný opak.K tomu se ještě přiřazuje nikýn nezvolena strana LIDEM. Dělají vše proto, aby se udržely u koryt a chudáka republiku ještě víc oškubaly, občany nevyjímaje.Už by měli táhnou všichni tito pánové a dámys ODS,TOP09+Star.aLIDEM do p.....!