25. 10. 2011

Špína pana Vinklera

Zdeněk Špiřík
Pokaždé, když upozorním na nějaké nedostatky v práci vedení Ekoltesu, objeví se kýbl špíny vyprodukovaný panem Vinklerem, používajícím nejprimitivnější metodu lidí, kterým chybí argumenty. Stalo se tak po jedné kontrole v Ekoltesu v roce 2009 (o co se jednalo, naleznete ZDE1 a ZDE2) a opakuje se to letos po několika dalších zjištěních kontrolního výboru zastupitelstva.
Místo diskuze, jak postupovat např. v případu chyb ve financování rekonstrukcí majetku Ekoltesu, jak zabránit dalšímu poškozování stromů při sečení trávy, jak zlepšit plnění smlouvy mezi městem a Ekoltesem atd., pan Vinkler odvádí pozornost a srdnatě bojuje… se svými výmysly.

Tak třeba lidem, ochotným mu naslouchat, podsouvá, že jsem byl velitelem Lidových milicí a k tomu ještě špatný J! Co na tom, že jsem nikdy nebyl ani jejich členem... a jak to vůbec souvisí s nedostatky zjištěnými kontrolním výborem? Nebo jako bývalý generální ředitel údajně nesu odpovědnost za poškozování životního prostředí starou cementárnou. Co na tom, že generálním ředitelem jsem se stal až po zahájení realizace modernizace cementárny, přičemž koncepci technického řešení, které snese srovnání s nejlepšími cementárnami, vypracoval technický úsek pod mým vedením?... A mohl bych pokračovat stejně dlouho, jako v podobné situaci z roku 2009 zmíněné výše.

Při vymýšlení různých lží a sprostých urážek je pan Vinkler nesmírně plodný. Jak ale hodlá řešit nedostatky v práci vedení Ekoltesu, zjištěné v letošním prvním pololetí kontrolním výborem zastupitelstva, jsme se od něho nedozvěděli. Udělal by však lépe, kdyby pomluvami utrácený čas věnoval své práci a řádnému plnění svých povinností. Protože po nezdarech či katastrofách v jeho předchozí kariéře, se mu může začít houpat i židle, na které sedí nyní.

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Pane řediteli Ekoltesu, a co ta vykolejená lokomotiva. Ten Ekoltes taky vedete na slepou kolej. Nebo přímo k vykolejení?
Vždyť jste lezl do někam bývalému režimu až se z vás kouřilo. Máte to v povaze?

Anonymní řekl(a)...

Pane Špiřík vykašlete se na Vinklerovy zvratky. My ho známe. Možná má nějakou duševní chorobu.

Anonymní řekl(a)...

Von ten Vinkler připomíná poseru psa. Také nejvíc štěká, když je podělaný strachem.

Anonymní řekl(a)...

Nejvíc mne dorazilo, když nazval jednoho občana města, že je člověk druhé kategorie. V tom mne napadlo, že přece ta špína nemohla žít v období hnědého moru, ale nápady má jako pravý nácek. A představte si, že tomu mizerovi i když dost sprorstě urazil občana, vůbec nic nestalo. Kamarádi zloději v městské radě v minulém období jej podrželia ještě toho spratka omlouvali, že to tak nemyslel.