24. 2. 2014

Svoz odpadu:někde se připlatí, jinde se neplatí nic.

Poplatky za svoz a likvidaci odpadu se měnit v Hranicích nebudou. Jsou však města, kde poplatky klesnou a jsou i města, kde se poplatky za odpad neplatí vůbec. Poplatky klesají v Kadani, Jihlavě. Snížit poplatek radnicím umožňuje lepší třídění. Za vytříděný odpad dostávají peníze. Za odpad se vůbec neplatí v Teplicích, Mostě a nově od letošního roku v Mladé Boleslavi. Proč se musí platit v Hranicích? Neumí snad občané Hranic třídit odpad a nebo je pes zakopaný jinde?
HI

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Svoz odpadu a placení za odpad.Zde by bylo na místě se zeptatna městskem úřadě jak se proplácí odpad a kde mizí penize které zalatí občané na poplatcích a hlavně nevěřit před volbami slibům hranické koalici.

Anonymní řekl(a)...

Sleduji hospodaření těch starých machrů, kteří i po několika volebních obdobích ve funkcích v zastupitelstvu nebo dokonce v radě bezelstně přiznávají, že neví o čem hlasují. Za malý zázrak proto považuju, že poplatky naopak nezvýšili.
RR

Anonymní řekl(a)...

Pisateli RR, děkuji za Váš názor, už dlouho jsem tak dlouho nezasmál.

HI

Anonymní řekl(a)...

Kdo ví, zda v tomto článku najde vedení města podnět ke zvýšení cen za odvoz odpadu, kotelny jsou prokaučovány, počet členů vedení společnosti Ekoltes se nemění a silně pochybuji, že si "vážení" sníží měsíční odměny. Zatím to zkusili nahradit zvýšením poplatků za správu městských bytů. Jak známe z historie , s jídlem roste chuť. Snad se po volbách už nestane Ekoltes spojovacím článkem koalice. ČSSD na státní úrovni už účast ve vedení státních společností považuje za morální problém a za korupci. Uvidíme, co na to hranická ČSSD. Zda zvítězí řešení doporučované ing.Špiříkem nebo rozhodne znamení doby "korytativ"

Nespokojený občan