17. 6. 2013

"Vítejte v Hranicích"

hlásá uvítací tabule při vjezdu do města od Valašského Meziříčí.
Tabule je to hezká, vkusná. Ale co z toho, když i ona zarůstá trávou.
Nevím, čí je to majetek. Ale zasloužila by si obkosit, upravit okolí.
I taková "maličkost" může znehodnotit pohled návštěvníků na
naše hezké město.
Dobrá zpráva: Kosí se! Takže už dost na téma TRÁVA?

Hezký den přeje M. Raindl

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Komu záleží na městě. Možná Vám a pár jedincům. Rozhodující jsou prachy a známosti. Ale jen tak dál. Snad najdete s někým společnou řeč. Karel

Anonymní řekl(a)...

Říká se, že psychologa jde dělat ten, který ho nejvíce potřebuje. U pana Raindla to platí dvojnásob. Jinak si nedokážu vysvětlit tu jeho obcesi na neposečenou trávu. Jeho druhou stránku osobnosti (spojenou se stranu ve které je), ale naprosto chápu.


R.R.

Anonymní řekl(a)...

Obsese, pane, obsese (nebo paní?). Obcese je slovo neznámého významu. Ale možná se tak někde mluví. Třeba u Vás doma.
Ale můžu být i obscénní, což je nemravný a nestydatý. Nestyda byl i poměrně úspěšný film.
I tak Vám přeji hezké a úspěšné dny.
Na trávě ujetý nejsem. Na rozdíl od Vašeho syna a dcery.
Například. Třeba jsou to slušní lidé jako Vy. Vy se nepodepisujete. Já ano. Tím jsem od Vás rovnější. Třeba jen trochu, ale přece jen.
Zdravím Vás od PC a přeji jen to dobré a hezké. Jsem člověk přející a v lásku věřící. Ať skutečně zvítězí zlo a nenávist nad láskou a pravdou? NE! Jen Vy si to přejete. S pozdravem Miroslav Raindl, naplavenina od roku 1980. Ale věrna tomuto město, se kterým jsem spojil svůj život. Uf! Jsem se ale rozepsal.A už nebuďte n.a.s.r.a.n.ý. Běžte si vrznout. Pomáhá to.



Anonymní řekl(a)...

RR rád machruje, ale přitom nezná význam slov, kterými chce ohromit. A psychologa by potřeboval jako sůl. Pan Raindl je přitom uznávaný psycholog a poskytl by RR od mindráků pomoc, i přes všechny urážky. Chudáci, jako RR za to vlastně nemohou.
RRR

Anonymní řekl(a)...

To: RR
Řada bývalých aktivních členů KSČ je dnes opět velmi aktivních. Ale v ODS, TOP 09, ČSSD... A z řady těch bývalých nejtvrdších komunistů jsou nejtvrdší antikomunisté. Máme takové i v Hranicích. Někteří jsou evidováni na seznamech spolupracovníků STB a nestydí se napadat slušné lidi, kteří mají levicové názory. Jiní lezli bývalým mocipánům na okrese do prdele a nevěděli, jak se jim zavděčit. Byl by to dlouhý seznam příkladů. To je i váš případ.
Ti, kteří si zachovali čisté ruce a svědomí, přešli do KSČM. Těm není co vyčítat. Mít levicové názory je jejich právem. Nebo si vykládáte demokracii jako něco jen pro Vás a pro ty, kteří mají stejný názor? Vyčítají Vám oni Vaše pravicové názory? A že by to dnes měli sakra snadné.
JN