20. 6. 2013

Hranice

Tak jsem si to naše městečko prošla i projela autobusem. Spousta domků, bytových domů i paneláků je opravená a tvoří pěkné panorama Hranic. Ovšem tento stav není zásluhou vedení města. V domech, kde město byty prodalo, začali majitelé opravovat a zateplovat a to znamená zadlužit se úvěrem. Však za ta léta, co město - potažmo Ekoltes - vlastnilo tyto domy, bylo opraveno jen velmi málo.
V každém takovém domě pracuje zvolený výbor, jehož práce je nelehká a nevděčná. Člověk musí mít pevné nervy na některé jedince. Remcalům doporučuji, ať si to zkusí sami.

Očekávala bych, že když se Ekoltes zbaví většiny bytů, zaměří se aspoň na to nejdůležitější a to je očista města. Už mne opravdu nebaví poslouchat, že klimatické podmínky ovlivnily v zimě sníh, v létě trávu, na podzim spadlé listí. Každý rok je to stejné. Tak se ptám, kde je asi chyba? 
Jako zodpovědný vedoucí bych pátrala a napravovala a také se rozloučila s neschopnými. Tak by to udělal v dnešní době každý manažer či ředitel firmy. Podle mého názoru tady chybí důsledná kontrola provedených prací. Změnit úklidové pracovníky, zadat jim jejich úsek, řádně je zkontrolovat a dobrou práci také náležitě odměnit. Řeknete si, že to mu nerozumím. Možné to je. Ale pokud jsem si já nějakou práci zadala tak jsem si ji důkladně zkontrolovala a pak zaplatila. A tak to prostě dnes funguje.

p.s. pro případné kritiky článku
     -nestěžuji si
     -jen konstatuji
     -jsem přesvědčena, že v současné době nic nezměním

      pro R.R.
     -doporučuji Vám přihlásit se do příštích voleb a pak uvidíme, co dokážete Vy
     - tam však nebudete anonym, ale budete mít nějaké jméno
Jarmila Žurmanová

11 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Bravo paní Žurmanová. Tak se na ně musí. Beníze berou a práce nikde.
Vyhnat je. Karel J.

Anonymní řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.
Anonymní řekl(a)...

PS.

Do voleb se hlásit nebudu. Ta místní lůza by mne samozřejmě nezvolila. Ta si raději zvolí komunisty atd.

Anonymní řekl(a)...

Pane, paní, do voleb se nehlásí. To vychází z člověka, ze srdce. Pokud nazýváte část občanů lůzou, je to jen váš názor. Pokud se někde chcete hlásit, tak např: na Úřadu práce, můžete se jít přihlásit do konkurzu, můžete se přihlásit do nějaké vybrané soutěže, atd. Ale do voleb se skutečně nepřihlašuje. Pokud máte strach z levice, dejte dohromady příznivce pravice, a vzhůru k lepším zítřkům!Dobré včerejšky už byly? Zdraví Vás Mirek Raindl
PS. Keep smiling

Anonymní řekl(a)...

Mohl jste reagovat přímo. Tedy na paní Žurmanovou, která pojem přihlásit zavedla.

Já pouze reagoval.

R.R.

Anonymní řekl(a)...

Jen pro zajímavost se podívejte na webkameru města, o které se tady nedávno diskutovalo. V zimě prý za špatnou funkčnost mohlo špatné počasí - sněžení. Dnes asi zase silný vítr? Jak jen to dělají v jiných městech?
Ivo

Anonymní řekl(a)...

hele, Žurmanová, přece nechcete, aby Bc. Milan Vinkler, MSc., Ph.D. vyhodil svého zeťáka Bc. Zdeňka Michálka, ale to není důležité, důležité je, že svojí činností (nečinností) jste i Vy tento stav zavinila a doufám, že v budoucnosti i Vy za to ponesete odpovědnost, máte jednat tam kde jste zvolena a né psát bláboly, aby jste se "očistila"

Anonymní řekl(a)...

Bc byl měl jít na úp a bc msc phd by se měl konečně vzpamatovat a řídit tu společnost, jak ji řídil, když byl úspěšný!

Anonymní řekl(a)...

Po bc msc phd zůstává po jeho "působení" všude a v každé firmě jen spoušť. Čím dřív v Ekoltesu skončí, tím ty škody budou jen menší.

Anonymní řekl(a)...

Mimo téma, ale snad si to tu přečte nějaký zastupitel, který hlasoval pro povolení hazardu, jenom aby dostal mrzký peníz.

http://www.novinky.cz/krimi/306243-mladik-po-obsluze-herny-nejdriv-pozadoval-sex-pak-zenu-ubil-tyci.html

další patologický hráč, co ve spojení s drogami vraždil. Ale chápu, že zastupitelé jsou rádi, že mají prachy v kase (a možná i v kapse). To, že město automaty popravdě prodělává (ano ty lidi by ty prachy utratili jinak a dost možná u místních firem a a na daních by se to městu vrátilo. Takhle jde většina hazardní mafii.)

Anonymní řekl(a)...

Možná,by všechny zajímalo jak pan Bc,Msc Phd získal tyto srandy, vypadá to taky na "ověnčený" podvod. Jak se řídí Firma?No přece tak, aby co nejvíc teklo do kapsy. Jen nerasista Bc je schopen se spojit i s cigány, když to kape a pořádně. A sekání trávy? Napřed v kasárnách, potom všude daleko široko kolem a naposled taky něco ve městě. Jak reaguje starostka a prová ruka s radou? Když je vlastníkem firmy? Nijak, asi jim to vyhovuje a na občany s...., nebo také s toho mají prospěch. Tak je to i s pořádkem ve městě. Měli by se jet podívat k našim jižním sousedům co to je pořadek ve městě! Přece jezdí utrácet naše peníze až do Holanska.Asi mají tmavé brýle a jiné zájmy.Ta radniční banda by se měla již s radnice vykopat! Bohužel to záleží na lidech a ti jsou lhostejní, nebo je jim to jedno (s.... na to)v tom je ten problém.Hospodské řeči jsou v tomto případě na prd.