8. 4. 2013

Dotaz k paní starostce

Rád bych se dozvěděl důvod,proč již v letošním roce není prováděn úklid města již po léta fungující Veřejnou službou a zda o tuto službu již není zájem, když město nestála ani korunu. V uplynulých 4 letech byla totiž její činnost během roku vidět,což nelze říci o podzimu 2012 a zimě 2013,kdy nebyl proveden úklid jako v předešlé roky zásluhou Veřejné služby.Kdo chodí po městě pěšky viděl a vidí vše na vlastní oči. Důvody pozastavení činnosti Veřejné služby zveřejněné v médiích řešilo několik měst a obcí např. kompenzací stravenkami pro pracující zařazené do VS a tím si zajistili i nadále provádění úklidu.Firma Ekoltes pod jejíž vedením VS fungovala (jsem přesvědčen že solidně) zabezpečovala materiál pro úklid (na vlastní náklady) zajisťovala úklid ve městě na solidní úrovni.  Ptám se proč tak nečinít i v současnosti pro spokojenost a v zimě taktéž pro bezpečnost občanů města a přilehlých obcí?
Z.H.

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Milý Z.H., můžete se sám aktivně přihlásit, že chcete sbírat odpadky, psí hovna, posypové materiály atd. v oranžové vestě na půl plného pracovního úvazku za stravenku v hodnotě 50 Kč na pracovní den.
Ten bordel je především bordel MP. Postihovat prasata a ničitele městského majetku by měl být jejich hlavní úkol, jakož i udržovat pořádek ve městě všeobecně. Místo toho buzerují řidiče, protože je to snadnější a je to větší vývar. Zvláště pro soukromou parkovací firmu a jejího rezidenta soudruha svazáka Juračku.

Anonymní řekl(a)...

To: 09 dubna, 2013 00:51
Milý anonyme, můžete mi pro změnu vy vysvětlit (a paní starostka rovněž), proč nestojí za to, ověřit zkušenosti z jiných měst s řešením,o kterém píše Z.H.?
jzb

Anonymní řekl(a)...

Pane ZH a milý anonyme. Problém je ve zjevné neochotě Radnice něco konati. Prostě je spokojenost se současným stavem. Jen ten bordel udržovati a trochu občas ukliditi. Aby občan neřekl.
Karel S.

Anonymní řekl(a)...

Jak může být pořádek ve městě, když starostka je sama bordelářka a asi na pořádek moc nedbá. Stačí se podívat kde bydlí.