8. 3. 2013

Stížnost na postup prací ve Skalní ulici

Fotografie si můžete zvětšit
Od čtenáře HL jsme dostali několik fotografií zachycujících prostor na Skalní ulici poblíž správní budovy společnosti CIDEM.  Jeho rozhořčení rozumíme. Již řadu měsíců se v těchto místech pracuje, ve skutečnosti ale většinou nepracuje. Průjezd Skalní ulicí je přerušen a komplikuje tak život velkému počtu obyvatel a firem.

Rekonstrukce kanalizace je jistě potřebná. A nejen ve Skalní ulici. Proč však byla zahájena v době, kdy bylo jasné, že bude po většinu času kvůli povětrnostním podmínkám v zimě stát a bude pouze bránit průjezdu motorových vozidel? Vzhledem ke známé benevolenci představitelů naší radnice pochybujeme, že VaK platí poplatky za zábor veřejného prostranství.

Bezohlednost k místním občanům je patrná i z obrázku, který zachycuje pruh vykopaného asfaltu z povrchu Skalní ulice. Byl odstraněn před několika měsíci, kdy bylo rovněž jasné, že se v následujících týdnech na komunikaci nic dít nebude. Místo cesty tak vzniklo oraniště, které motoristé „ujezdili“ do současného stavu.


Skalní ulice je jednou z nejvytíženějších místních komunikací. To, jak byla předstihovou stavbou zahájena její oprava, vzbuzuje oprávněné obavy, co se bude dít v průběhu tohoto roku.

J.Novák

8 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Město má už moc roků v představenstvu VaKu Přerov svého zástupce. Ten by takové věci snad měl za město hlídat. Nevíte, kdo to teď je?
Eda

Anonymní řekl(a)...

To: Eda
Starostka Ondriášová

Anonymní řekl(a)...

Starostka má spíš zájem o Barmu než o Hranice :-(

M.K.

Anonymní řekl(a)...

No, nevím, jesti byla v Myanmaru, ale už jsem tady psal, že je jejím zájmem alespoň si přiblížit stav hranických komunikací k těm mongolským, ke kterým má kladný vztah.
Stačí zajít na Skalní. Ušetří tak za cestu a může se kochat.
OBLAK

Anonymní řekl(a)...

Proč by se Ondriášová vzrušovala, že je nějaká ulice rozkopaná.Jako členkla vedení VaK má jisté brebendy a tak se nestará o to, jak jsou dlouho ulice rozkopány.Svoje má jisté. To se děje každý rok v ulicích města, nejen ve Skalní. Na podzim rozkopou, pak to zamrzne, tak se nic nedějě a někdy v dubnu se to dodělá.To jsou zkušenosti přeba s Alešove ulice. Bylo by už třeba těm voleným mizerům na radnici nakopat p.... a v příštívh volbách je poslat k čertu.

Anonymní řekl(a)...

V Hranicích žije řada odborníků přes vodu a kanalizace. A ve VAKU Přerov město zastupuje Ondriášová? Teď už je mi jasné, proč se nejdříve opravila Komenského ulice a vzápětí zase na různých místech kvůli kanalizaci rozkopala, takže je dnes samá záplata, kanalizační vpustě propadlé, nově položený asfalt zvlněný atd.
Uhradí dotyčná dáma aspoň část škod, které městu způsobila svojí nekvalitní prací?
BH

Anonymní řekl(a)...

Vážený pane BH, už jste si mohl všimnout, že škody hradí ti, co nejsou v politice, politici jsou hájení od vlády, přes senát, parlament, "krajské a místní gubernátory" včetně prezidenta.Pokud by byl náznak chyby, zametou to pod stůl Ústavní soud nebo soudy místně příslušné.Tady v Hranicích stačí postrašit právníkem, že jste se dotknoul jejich cti a že se cítí poškození, tak pozor.Chtít ,spravedlnost,poctivost a slušnost se v tomto státu považuje za hrdelní čin.

K.T.

P.S. Se slušností v Hranicích nepočítejte !!!!

Anonymní řekl(a)...

Jezdím do Hranic jen zřídka, ale už jsem se dvakrát musel z té ulice vracet. Poprvé jsem loni o přerušení nevěděl a podruhé mě nenapadlo, že to ještě není hotové. Proč nejsou na začátcích ulic vedoucích k přerušené části této ulice informační tabule? Na to v Hranicích nejsou peníze?
Petr Maděra