9. 6. 2016

Pokoř své Hranice

POKOŘ SVÉ HRANICE - den plný zážitků
Kdy: sobota 11. června, od 10:00 do 16:00 hodin
Kde: Sady Čs. legií, řeka Bečva
Den plný zábavy a sportu pro širokou veřejnost, rodiny s dětmi. Přijďte si vyzkoušet netradiční či známé sportovní a zábavné atrakce na vodě i na souši. Bude pro vás připraveno: jízda na Bečvě v různých plavidlech, lanovka, jízda motorovým člunem, ukázka akce hranických hasičů, paddelboard, házení rybářským prutem na cíl, slackline, nízké lanové překážky, lukostřelba, parkour, skákací hrady pro děti, stavění věže z pivních beden, lidský fotbálek, golfové odpaly a další a další. 
Součástí bude i doprovodný kulturní program a večerní "zábava". 

Akci připravuje Hranická rozvojová agentura v rámci propagace projektu E-ONE (http://www.eoneproject.eu/), který je spolufinancován z programu ERASMUS+ Sport. Partnery akce jsou město Hranice, MAS Hranicko z.s., skauti Hranice, KVS Hranice, EKOLTES Hranice, BBS Club a další..
Očekávejte další informace! Těšte se, my se také těšíme :-)


Společnost Ekoltes má od nás jeden veliký plus, poprvé po dlouhé době se stalo to, že skloubila sekání trávy v městském parku s konáním nějaké akce, tedy že tráva se sekala dva dny před konáním akce v parku a ne jak minule, kdy se tráva sekala hned následující den po konání akce Konec prázdnin v parku (srpen 2015).





Žádné komentáře: