14. 5. 2016

Nové hřiště v parku

Tento týden se začalo budovat v městském parku v Sadech Československých legií nové hřiště, tentokráte spíše pro starší děti a dospělé. A to venkovní posilovna. Jak se nám podařilo zjistit, tak kapacita této venkovní posilovny je pro 40 lidí. Ideální pro školy na tělocvik, ale samozřejmě, nejen pro školy. 












Není to jediná věc, která se tento měsíc v městském parku udala, v zadní části za tenisovými kurty, došlo ke snížení obrubníku, aby vozidla zásobování mohla k tenisovým kurtům bez problému najíždět.


3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Pomalinku ale jistě se vydláždí celý park. Pro městské děti to bude takové přirozenější a Ekoltes aspoň nebude muset sekat trávu. Jenom by se mělo trošku myslet na pejsky, nechat jim pár metrů čtverečních travičky, aby měli kde kakat.

Anonymní řekl(a)...

Celý park vydlážden?
Tak nevím, asi chodím do jiného parku, než je u nás v Hranicích :-).
Těch prvků je v našem parku stále málo, pro děti chybí třeba pískoviště, určitě by se tam uživil i nějaký stánek s občerstvením.
Park je velký a i pejskové se tam vejdou, pozor neplést si park se psím cvičištěm, park je především určen pro lidi, takže pejskové pouze na vodítku, volný výběh psů, je ale kousek, hned na druhém břehu řeky Bečvy, na stejné úrovni parku.

Anonymní řekl(a)...

Koste i lokality postranní!
Nebuďte z toho posra....ní!
Když jsem do trávy vlez,
ztratil se mi pes.
Najdu jej ještě dnes?

Max