1. 4. 2015

Škatule hejbejte se…

Tak se mi dostalo k sluchu, že současná koalice chystá změny ve společnostech s účastí města:  Zima z představenstva Ekoltesu do představenstva VaK, Ondriášová z představenstva Vak do Ekoltesu, Hlavinka se vlastně nepohne a zřejmě zůstává předsedou představenstva Ekoltesu. Takže to jsou ty slibované změny? Nemám to sice z ověřeného zdroje, ale ledaco se po městě povídá. Takže se necháme překvapit?

Tolik jsme si slibovali od nových uskupení v zastupitelstvu (ANO a Otevřená radnice). Pokud přistoupí na hru, kterou zmiňuji v názvu, zklamou nás všechny, kteří jsme je ve volbách podpořili. A výsledkem bude zase o pár procent nižší účast v příštích komunálních volbách.

Nespokojený občan

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Jestli se necháme překvapit? Vážení, hlavně žádnou paniku. Shrnul bych to takto. Pokud v místní politice nedojde ke změnám patřičného rázu a to vlivem sebereflexe odpovědných místních politiků a jejich zákulisních spojenců, staneme se s největší pravděpodobností svědky něčeho, co město Hranice a jeho občané měli možnost sledovat zatím pouze prostřednictvím médií. To co se v Hranicích v minulosti odehrálo a co se v některých ohledech děje, je opravdu na pováženou. Nečas, Rath a někteří jim podobní vlivní politici si dlouhou dobu také mysleli, že jim patří celý svět a jak nakonec dopadli.

Anonymní řekl(a)...

ANO se vyprofilovalo hned před volbami. Omítlo pokračovat ve starých kolejích. Otevřená radnice přistoupila na Juračkoviny. Je to na nich. ČSSD, ODS, a TOP 09 jsou svázáni pupeční šňůrou. Lidovci půjdou tam, kde je silnější. Chapišto?

Anonymní řekl(a)...

Sebereflexe odpovědných?!
Mohl byste psát sci-fi povídky :o)
Psychopati ani netuší co to je.

Anonymní řekl(a)...

Hlavinka.
Není to náhodou ten hoch co
vykládá zaměstnancům Ekoltesu,
že je chlapec z venkova.
Že je nejchytřejší a jenom on ví,
že v zimě padá sníh a vletě roste
tráva.

Anonymní řekl(a)...

Že chapišto? Chápu to dobře. Že bych mohl psát sci-fi povídky? No to děkuji za zajímavý podnět, ale troufám si říct, že to není to, co by mě naplňovalo. A že psychopati netuší, co je to sebereflexe? To záleží na tom, koho konkrétně máte na mysli. Psychopati na sobě sebereflexi rozhodně aplikovat nedovedou, na rozdíl od těch, kteří ji na sobě aplikovat z různých důvodů nechtějí. V tom je ale vážení velký rozdíl :-)

Anonymní řekl(a)...

:-)