18. 4. 2012

Prodej kotelen III

Bohužel,  je to všechno narychlo a v nevhodném čase. Začínají Hranické jazzové dny, já osobně musím do Prahy na důležité profesní jednání.
Je to úmysl? Vznesl jsem dotaz na březnovém jednání zastupitelstva a dodnes čekám odpověď. Přitom jsem ji mohl dostat přímo v jednací místnosti. Zainteresovaní pánové byli přítomni.
Tento problém se řeší delší dobu. Stačí vzpomenout zájem společností Dalkia, Veolia…Je třeba jednat uvážlivě. Vyhodnotit, proč se společnost Ekoltes dostala do takové situace. Možná chyběla dlouhodobější vize, jakým směrem se bude oblast dodávky tepla ubírat.
S prodejem obecních bytů /domů/ muselo být jasné, že i dodávka tepla bude novými majiteli řešena. Neobstojí prohlášení, že se pro věc udělalo mnohé. Bylo to pozdě. Vinu ale vidím v minulosti, kdy začala akce s prodejem bytů /polovina devadesátých let/.
Navíc prohlášení, která si protiřečí. Zastupitelé sice vysloví konečný verdikt. Ale kolik z nich má zájem na kvalitní vyřešení odprodeje kotelen. Kolik z nich využívá jejich služby? Spíše bych uvítal tým odborníků, který se bude problémem zabývat.
 M. Raindl

7 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

"...všechno narychlo a v nevhodném čase." Ale pane Raindle vždyť ta parta, která si za dobu svého "řízení" Ekoltesu prý nechala vyplatit miliony korun, nikdy nechtěla a ani teď nechce slyšet názor nás, občanů města a odběratelů tepla. Proto musí vaše jednání proběhnout v utajení a pro jistotu tak rychle.
J.K.

Anonymní řekl(a)...

A to by mně docela zajímalo, z čeho bude Ekoltes nahrazovat ztrátu z provozu bazénu, když prodá kotelny :o)

Anonymní řekl(a)...

Mnoho textu, obsah žádný.

R.R.

Anonymní řekl(a)...

R.R. je zvyklá nejdříve plácat a teprve potom myslet. Za domácí úkol si článek 2x přečtěte a potom pište.
J.N.

Anonymní řekl(a)...

2x přečteno, závěr:

Mnoho textu, obsah žádný.

R.R.

Anonymní řekl(a)...

Adéla:
R.R. se nezbývá zeptat, zda to má od narození, nebo se mu to stalo až později.

Anonymní řekl(a)...

Ano, jsem chytrý už od narození. Ale číst jsem se naučil až ve škole. ;)

R.R.