15. 7. 2016

Hranice na starých fotografiích

Na internetu, jsme nalezli "pár" starých fotografií a starých pohledů našeho města, byla by škoda se s vámi o ně nepodělit. Je to kus naši historie. V první várce přinášíme fotky náměstí a okolí.


Doplněno 17. 7. 2016
Fotografie pochází ze sbírky pana Milana Králika, uveřejněné na facebokové stránce Hranice - fotografie z historie města, další fotografie z našeho města, ze sbírky pana Králika naleznete zde.










 


















5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

A co tak uvést zdroj těch fotografií? To, že jsou volně přístupné na internetu, ještě neznamená, že se jako "novináři" nemáte chovat slušně.

Hranické listy řekl(a)...

Máte pravdu, tak opravuji, uvedené fotografie jsem před časem, celkem asi 100 ks, obdržel na soukromý email, zdroj odkud pochází, uveden nebyl.
Pořád si myslím, že by byla škoda se s vámi o ně nepodělit.

Anonymní řekl(a)...

Všechny tyto fotografie pochází z mé sbírky, které jsem začal dávat v roce 2012 na facebookové stránky: Hranice-fotografie z historie města.
V roce 2015 právě z důvodu masového kopírování a hlavně publikování všude možně, jsem od dalšího přidávání fotografií upustil...
Milan Králik
https://www.facebook.com/Hranice-fotografie-z-historie-m%C4%9Bsta-108179186015884/

Hranické listy řekl(a)...

Pane Milan Králik, děkujeme vám za upřesnění odkud tyto fotografie z historie našeho města pochází, které se poslední dobou bez uvedení zdroje šíří internetovou poštou a omlouváme se za jejich zveřejnění bez vašeho souhlasu, váš odkaz jsme doplnili k uvedením fotografiím.
Na uvedené adrese fakt máte pěknou sbírku, kus naší hranické historie.

Anonymní řekl(a)...

Pane Králíku, Děkuji za facebookové stránky. Je škoda, že jste od toho upustil. Nešlo by například nové fotografie někde podepsat a znovu publikovat?