25. 7. 2016

Do krajských voleb jde i nové uskupení Volba OK-občané pro Olomoucký kraj

V podzimních krajských volbách v olomouckém kraji se bude o hlasy voličů, kromě tradičních velkých stran, ucházet i nové uskupení Volba OK-občané pro Olomoucký kraj. Lídrem občanské kandidátky bude starosta Hranic na Přerovsku Jiří Kudláček. Vedle něj se objeví také místostarosta Litovle na Olomoucku Viktor Kohout, starosta Mohelnice na Šumpersku Pavel Kuba, ředitel Základní školy v Dubu nad Moravou Radim Voštinka nebo například Tomáš Ostřanský, referent Obecního úřadu v Cholině na Olomoucku.
Pokračování příspěvku a zdroj zde.
   
Vše o novém uskupení Volba OK-občané pro Olomoucký kraj zde.
Zdroj: http://olomoucky.denik.cz/zpravy_region/do-krajskych-voleb-jde-i-nove-uskupeni-volba-ok-obcane-pro-olomoucky-kraj-20160721.html

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Proč propagují Hranické listy nějaké uskupení Volba OK občané pro Olomoucký kraj? To proto, že se tam protlačil pan Kudláček, kterému dalo vale ANO. Vůbec se mi taková propagace nelíbí. Pořád si myslím,že Hranické listy jsou nestanické.Nebo mám změnit názor?
Klousek

Hranické listy řekl(a)...

Ano Hranické listy jsou nestranické, nikoho nepropagujeme do obecních voleb a ani nebudeme, co se týká kraje, tak dáme prostor všem místním politikům, kteří budou kandidovat v krajských volbách.
Protože pokud se nějaký místní politik dostane do krajského zastupitelstva, tak tam bude reprezentovat i naše město Hranice.