25. 8. 2014

Úklid po výkopových pracích

Zvětšete si obrázky klepnutím
Jedná se o chodník bývalé ulice Patrice Lumumby / kolem cesty za fit centrem směrem k mostu na ulici Vrchlického/. Výkopové práce skončily již koncem června, kanály nejsou vyčištěny, betonové díly pohozeny mimo kanál. Zasílal jsem fotografie před třemi týdny do deníku Hranický týden - nic se neděje. V době dešťů nelze po chodníku chodit - je zatopen.
Miloš Šebesta





3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Pane Šebesto, to můžete stále opakovat, a nic. Vidíte, že současné vedení radnice, což je starostka,Rada města, Ekoděs, atd. prostě problémy neřeší. A co s tím? B.S.

Anonymní řekl(a)...

Řekl bych, že se jedná o AKCI digitalizace, prováděnou MÍSTNÍ internetovou firmou. Rovněž u panelového domu Jaselská 1612 je minimálně 3 měsíce nezasypaný výkop cca 3 metry. Z něj trčí oranžová hadice cca 3 metry dlouhá...
Vypadá to, že stavitel výkopu optického kabelu má termín výstavby - cituji: ,,SE.U na Vás, Město! Dodělám to, až se MĚ bude chtít!
ÚKLID? O ten se snad postaráte sami na radnici. Vždyť platím daně! A navíc se známe, ne? Pošlete tam EKOLTES! Nebo chcete aby na Vás byli lidi zlí?"
Stejně je to pane Šebesta u nás a jinde v Hranicích.
Závěrem: Na stejném sídlišti firma IMOS soutěž na výstavbu kanalizace VYHRÁLA. Firma SVT jen POŽÁDALA.
Přijděte se, VY zodpovědní, podívat na výsledek.

Krucifix

Anonymní řekl(a)...

Pane Šebesta, touto cestou hrůzy k místnímu Bronxu č. 2 nechodí nikdo ze zastupitelů a v tomto je.