24. 8. 2012

Rada Města – ústřední výbor trafikantů

Tak nám Rada Města rozdělila trafiky. Někomu za odměnu, někomu za odvolání z postu, někomu za loajalitu…Věřím, že vše ku prospěchu našeho města a občanů.
Přeji Ústřednímu výboru trafikantů dlouhá a úspěšná léta ve funkcích.

                                                                                           Občan Brych

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Výňatek z Wikipedie
Korupce (latinsky corrumpere = kazit, oslabit, znetvořit, podplatit) je zneužití postavení nebo funkce v politice, veřejné správě, hospodářství, k osobnímu prospěchu.
Korupce postihuje zejména politiku, hospodářství i společnost. Může být jak drobná nebo velká, organizovaná nebo neorganizovaná. Vyznačuje se podplácením, úplatky, vydíráním,zastrašováním, privilegii, neoprávněnými příjmy a jejich vyžadováním, udělováním přízně nebo protežováním.
Politická korupce nakonec vede ke kleptokracii – vládě zlodějů, loupežníků (doslovný překlad) – kdy už odpadá i předstírání poctivosti, upřímnosti před veřejností.

Anonymní řekl(a)...

To je přesně ono:
"...Korupce je zneužití postavení nebo funkce v politice, veřejné správě...k osobnímu prospěchu...Vyznačuje se ...privilegii, neoprávněnými příjmy a jejich vyžadováním, udělováním přízně nebo protěžováním...."
Tak tedy vláda zlodějů a loupežníků
:-)

Anonymní řekl(a)...

Protěžování v koalici jednoznačně "funguje". Nezmění to ani "Změna pro Hranice". Pro ing. Hübela: Kdo chce s vlky žít, musí snimi výt. Každý chce svůj dobře placený flek.
Ale počkejme dva roky...nebo ne?

Anonymní řekl(a)...

Jasně že to nezmění ani Změna pro Hranice. Vždyť už žádná neexistuje. Tvrdoňová jede na vlastní triko pěkně s proudem. Plno krásných řečiček a skutek utek. Do příštích voleb půjde nejspíš na kandidátce socanů.
Baraba