11. 9. 2016

Krajské volby? Koho volit?

Blíží se krajské volby, které se uskuteční dne 7. a 8. října 2016, jak jsme v minulosti uvedli je to téma i pro Hranické listy. Koho volit? Samozřejmě je to pouze na Vás, můžete volit jako své krajské zástupce tváře z tv obrazovky a různých bilboardů, kteří ani neví, kde leží město Hranice, ale kteří vám slíbí, že třeba zruší to, nebo to, přestože v případě svého vítězství, by na to neměli žádné kompetence.
Nebo můžete volit lidi z Hranic, lidi které znáte. Kteří v místní politice něco již dokázali. Kteří vám nebudou slibovat, že zruší církevní restituce, ale že v případě že se dostanou do krajského zastupitelstva, budou hájit zájmy i našeho města. 
Každý místní politik, který kandiduje do kraje bude mít možnost se zde vyjádřit, přestavit svoji vizi, popřípadě vizi své strany, nebo politického hnutí, ale ze zaměření na problémy obcí v rámci našeho kraje, tedy i Hranic. Celostátní problémy nás nezajímají. To nejsou témata pro krajské volby a ani pro naše místní noviny.
Příspěvky místních politiků budeme zveřejňovat jak přímo, tedy zveřejníme vše, co nám místní politici pošlou a bude se týkat záležitostí našeho kraje a našeho města. Nebo nepřímo, zveřejníme odkazy na rozhovory zveřejněné v jiných médiích.
A pak je to pouze na Vás. Pro koho se rozhodnete.


Seznam stran a uskupení, které kandidují v Olomouckém kraji.



ANO 2011
Československá strana socialistická
ČSSD
Dělnická strana sociální spravedlnosti - Imigranty a islám v ČR nechceme! (koalice Dělnická strana sociální spravedlnosti a Národní fronta)
Koalice Ne ilegální imigraci - Peníze raději pro naše lidi
Koalice pro Olomoucký kraj společně se starosty
Koalice Republikánů Miroslava Sládka, Patriotů České republiky a HOZK
Koalice Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) a Strana Práv Občanů
Koruna Česká
KSČM
Národní demokracie
Nezávislí a Moravané
Občané pro Olomoucký kraj - volba OK
ODS
Piráti + Změna + ProRegion → Kraj nové generace Sdružení pro republiku - Republikánská strana Čech, Moravy a Slezska
Starostové Pro Olomoucký kraj
Svobodní a Soukromníci (koalice Strany svobodných občanů a Strany soukromníků ČR)
TOP 09
Úsvit s Blokem proti islamizaci

Volte Pravý Blok

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Divím se, že Juračka má odvahu být na letáku s nápisem: Bezpečnost rodiny. Není to dlouho, když protestovat proti navýšení městské policie o 2 členy. Po mne je to falešný člověk. Takových je v TOP 09 spousta, proto jsou pro mne nevolitelní.

Anonymní řekl(a)...

Jenom vzpomínka na Kalouska, když zvedl ruku pro zvýšení platů poslanců a snížení mezd státním zaměstnancům, mi neumožňuje fackovat nikoho z uvedené strany. Pořád věřím na boží mlýny a chtěl bych vidět členy TOP 09 s krumpáčem v kamenolomu :D

Anonymní řekl(a)...

Koho volit? Ne strany, ale lidi, které znám. Především "Hraničáky". L. B.

Anonymní řekl(a)...

Souhlas, volit Hraničáky.