25. 12. 2014

Z obdržené pošty

Chtěl bych vyslovit uznání za úklid ve městě dne 25.12. Snad se stane pravidlem ve sváteční dny a o nedělích udržovat město v čistotě a pořádku. A současně dovolte, abych občanům města i Vám popřál zdraví a pohodu v roce 2015.

Miroslav Raindl, zastupitel

11 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Pane Raindle, snad nebudeme vyjadřovat uznání za práci, kterou mají zaplacenou a to velmi dobře. To je snad samozřejmostí, že vykonávají svou práci.Kdo z nás je takto chválen v práci? My snad padneme na kolena před každým zameteným nepořádkem? No to snad ne!

Anonymní řekl(a)...

Asi máte pravdu, ale když se to stalo poprvé, že bylo město ve sváteční den uklízeno.
Tak jsem považoval za nutné poděkovat. Ale představenstvo určitě neuklízelo. Takže museli někoho určit.
Přeji hezký den, M, Raindl

Anonymní řekl(a)...

Nestačím se divit nad tvrzením, že bylo město vůbec poprvé uklizeno a už vůbec nechápu odkud se vzala informace, že bylo za úklid dobře zaplaceno. Copak Město platí Ekoltesu jinou sazbu za práci o sobotách, nedělích a svátcích? Co se týče mezd zaměstnanců, tak jsem přesvědčen, že většina z vás by ani za takové peníze ráno nevstala z postele!

Anonymní řekl(a)...

Pan Raindl napsal "poprvé ve sváteční den..." Nehodnotí dny všední. Čtěte prosím důsledně.
A slušná firma dává ve svátky 100% navíc. A Ekoltes je slušná firma /předpokládám/.

Anonymní řekl(a)...

Např. před rokem 1.1.14 jsem byl osobně svědkem, že se hranické náměstí uklízelo, což je také svátek.

Anonymní řekl(a)...

Otázka z předešlých komentářů: ...Copak Město platí Ekoltesu ... odpověď A slušná firma dává ve svátky 100% navíc. A Ekoltes je slušná firma /předpokládám.
V tomto případě zní dotaz zda Město platí Ekoltesu jinak ve svátky než ve všední den, nikoliv jestli Ekoltes platí lidem příplatek za svátek.

Anonymní řekl(a)...

Já osobně jsem byla před vánocemi ve večerních hodinách s rodinou na náměstí v Hranicích. Na více místech prodávali punč, takže odpadkové koše byly plné. Přesto, že nebylo už místo kam kelímek vyhodit, tak ani ve snu by mne nenapadlo jej zahodit mimo odpadkový koš. Já jsem ten odpad poponesla jen kousek dál, kde bylo ještě v odpadkovém koši volno. A pokud město platí za úklidy ve svátky o možná i 100 % více, pak se ani nedivím, že si úklidy ve svátek neobjednává. Město přeci nebude plýtvat rozpočtem jen proto, že se někteří lidé neumí chovat.

Anonymní řekl(a)...

A v neděli opět nepořádek. Před bývalou poštou pohozený odpadkový koš, před vinotékou na horním podloubí plno kelímků, po Silvestru na ostrůvku před Albertem pyrotechnika, atd. A máme zde zimu a opět uklízíme sníh z pozemků města. Takže co?

Anonymní řekl(a)...

Ke komentáři "Já osobně..."
Je chválihodné, že jste hledala, kde je ještě ne úplně plný odpadkový koš. Asi jsem tam byl později, protože jsem na rozdíl od vás už žádný prázdný nenašel.
V duchu vaší teorie by bylo nejlépe nevynakládat peníze na úklid vůbec...protože to skutečně stojí hodně peněz...
Jožin z bažin

Anonymní řekl(a)...

Prostě Ekoltes je fy pro nýmandy. Nýmand je nicka. NULA. Zíma s Oulehlou si baží v Březině na nádraží.

Anonymní řekl(a)...

a fy ŠVARC šlape jako hodinky :-D