13. 7. 2013

A vedení města tvrdí, že je město čisté...



Vážená redakce, dovolte mi abych se prostřednictvím Vašich stránek podělil o zkušenost při blokovém úklidu dne 12.7.2013. Dnes ráno, tj 12.7.2013 měl proběhnout blokový úklid na Tř.1.máje na příjezdové cestě a parkovišti za "Albertem". Parkoviště v 7h hodin ráno bylo skoro prázdné. V 8h sice bylo slyšet zametací vůz, ale to bylo asi tak všechno. Když okolo 9 h  hluk ustal, nevěřil jsem vlastním očím. Kopky listí byly pořád na stejných místech jak včera, předvčírem a bůhví jak dlouho. Ve 13 h z parkoviště odjížděl "vrak" vozu
Fotky si můžete zvětšit
Ekoltesu se třemi sekáči s křovinořezy, kteří však nesekali u parkoviště, ale někde na Hrázi. Nikde žádná kontrola z města, z Ekoltesu , prostě nádherně vydělané peníze imitací činnosti. Bohužel si není kde a komu stěžovat, tedy to zkouším zde, na lampárně a přidádám pár fotek:-).


Hezký den
Daňový poplatník


P.S. Možná úklid platila firma Albert v omezeném rozsahu, která má parkoviště v pronájmu, ale v kažkém případě jde o vyhozené peníze a buzeraci řidičů. Má tvrzení se dají dohledat na kameře městské policie, která je umístěna nad vchodem číslo 1725.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Hlavně že papaláši mají svoje prachy. Jak se říká: Za drek (česky lidský trus).