30. 8. 2022

 Komunální volby 2022 kandidátní listina KSČM Hraníce


Jarmila Žurmanová , kandidát do zastupitelstva města



Vážení spoluobčané.

Po čtyřech letech opět vstupuji do volebního maratonu. Dlouho jsem se rozhodovala. Nakonec zvítězil jeden podstatný argument. Mám své město ráda a není mi ani trochu lhostejné, jak bude vypadat a zda v něm budou moci žít své životy šťastní a spokojení lidé .

Léta bydlím na Cementářském sídlišti, miluji svůj domov a mám ráda lidi kolem sebe. Není tedy divu, že péče o obojí představuje mou prioritu..

Uvědomuji si , ze město začíná výrazně pociťovat nedostatek malometrážních a bezbariérových bytů pro seniory. A ideální řešení se na našem sídlišti doslova nabízí. Nemovitost Bělotínská 1297. Má ideální polohu. V dosahu je MHD, nemocnice, obchody a veškerá občanská vybavenost. Přímo se nabízí možnost rekonstruovat tento smutný a stále více devastovaný, dům na druhý Dům s pečovatelskou službou, který Hranice potřebují.

Chtěli bychom všichni žít v krásném a přívětivém městě. Stále nám zbývá opravit některé cesty a chodníky, po rekonstrukci marně volá Zborovská ulice. Nikdy není dost parkovacích míst a je třeba dořešit kontejnerová stání – prioritně jako podzemní.

Zeleň na sídlišti je bohatá, hřeje u srdce, vytváří pěkný pohled a i proto se mi tady líbí a dobře žije.

Určitě jsou i zde nedostatky, ale s dobrým přístupem se věci pohnou a dají se řešit. Zkusme se k sobě chovat s úctou. Poděkování a úsměv nic nestojí jen ostatní potěší.

Pokud se mi podařilo Vás oslovit, přijďte k volbám a podpořte naši kandidátku.

Vážím si každého hlasu i Vaší důvěry.

Žurmanová Jarmila

kandidát za KSČM


Žádné komentáře: