19. 10. 2018

Ještě jednou k problematice řízení Ekoltesu

Již delší dobu upozorňujeme na skutečnost, že zajišťovat městu komunální služby prostřednictvím akciové společnosti plně vlastněné městem je ve své podstatě nesmysl sloužící výhradně několika jednotlivcům ke zviditelnění, posílení jejich nízkého sebevědomí, či rodinného rozpočtu. Dokumentují to i další snímky, které jsme obdrželi od jednoho z našich čtenářů, jehož jméno je redakci známo. To, že autor nechce zveřejnit své jméno dokumentuje navíc i atmosféru, kterou představitelé Ekoltesu a někteří s nimi spojení místní politici ve městě navozují. 







Takže to shrnujeme: městské akciové společnosti Ekoltes byly ze strany města navýšeny finanční prostředky pro svoz tříděného odpadu, nic se však nezměnilo… jen město je chudší…
(red)
Pozn.: Obrázky si podle potřeby můžete zvětšit. To doporučujeme například těm politikům, kteří se tak v Ekoltesu "angažují".

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

K uvedeným fotografiím je třeba přidat informaci, že Ekoltes nevyvážel včas ani biologicky rozložitelný odpad a vyřešil to tím, že kontejnery na tento odpad raději odstranil úplně. Taky řešení...

Anonymní řekl(a)...

Vůbec nechápu, čemu se kdo diví.
Ekoltes primárně neslouží k údržbě města, ale k sypání peněz občanů do soukromých kapes za předstíranou činnost, která je ve skutečnosti jen trpěným nutným výdajem k ohnutí toku peněz "správným" směrem.
Občanům města to nevadí jak dávají nezpochybnitelně najevo při každých komunálních volbách. Buď volí stále znova ověřené lháře, nebo ani nezvednou zadek aby volili.
Panuje tedy většinová spokojenost s chodem města a takovéto články jsou jen jednotlivými excesy nepřejících kverulantů.
Ostatně vyfocený nepořádek není nic proti tomu co nastane po podpisu globálního kompaktu o migraci a Istambulské úmluvy.
Ale pro hraničáky je holt nejdůležitější setrvání v pohodlí a nezodpovědnosti. A možná bude i hokejová hala...