23. 3. 2017

Ekoltes rozmisťujeme kontejnery pro odpad ze zahrádek

Navážeme na náš poslední příspěvek, zakládaní černých skládek biologického odpadu u kontejnerového místa u Sokolovny. Na oficiálních stránkách města Hranice, bylo zveřejněno seznam míst a časový harmonogram přistavení kontejnerů na tento biologický odpad v měsíci dubnu.

Od dubna budou zdarma přistavovány velkoobjemové kontejnery pro uložení odpadů ze zahrádek dle níže uvedeného harmonogramu. Upozorňujeme, že kontejnery jsou učeny pouze na biologicky rozložitelné odpady. Větve je vhodné rozřezat na menší kousky. Přistavení kontejnerů bude přítomen pracovník společnosti EKOLTES Hranice, a.s., který bude dohlížet na ukládání pouze biologicky rozložitelných odpadů. V případě, že Vám časový harmonogram nevyhovuje, můžete biologický odpad odevzdat ve Sběrném dvoře společnosti EKOLTES ve Zborovské ulici. tel. číslo: 581 674 422.

Provozní doba sběrného dvora:
ÚT a ST: 9.00 – 17.00 hod.,  
ČT a PÁ: 7.00 – 14.30 hod.,  
SO:          8.00 – 12.00 hod.  

Větší množství biologického odpadu je pak možno odevzdat přímo na kompostárně (areál skládky Jelení vrch), tel. číslo: 581 602 208


Provozní doba kompostárny:
PO – PÁ: 6.00 – 14.00 hod.

Seznam míst a časový harmonogram:
viz: zde.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Vážení, nic není zadarmo, kontejnery a jejich přistavení zaplatí i ti, co nemají zahrádky!!!! Ti, co je mají na tom vydělají!